Autorisert Mercedes-Benz Merkeverksted

Vi er ditt foretrukne Mercedes-Benz bilverksted i Bodø og omegn, og har vært det siden 2008. Vi har årevis med erfaring på Mercedes-Benz, og er Autorisert av Daimler AG som merkeverksted for Mercedes-Benz.

02.11.202007:38 Andreas Moen Rottem

Hvorfor velge et Mercedes-Benz bilverksted?

Som merkeverksted er vi alltid oppdatert på de nyeste utviklinger fra Mercedes-Benz. Vi er utstyrt med Daimlers eget diagnoseverktøy for Mercedes – samt at vi har muligheten til å rådspørre Daimler om tips på liknende problemer, eller rådgivning dersom problemet skulle være nytt. Vi er i tillegg utstyrt med alle spesialverktøyene man trenger for å skru effektivt og sikkert på Mercedes.

Men, vår aller sterkeste ressurs er selvfølgelig våre mekanikere. Våre hengivne Mercedes-mekanikere lever og ånder for stjernebil. De har mottatt målrettet kursing og jobbet i årevis med nettopp Mercedes-Benz. Fordi kun det beste er godt nok for dem.

Full Servicehistorikk

Ved å gjennomføre service på din Mercedes-Benz hos et autorisert merkeverksted, kvalifiserer din bil for det Mercedes-Benz kaller Full Service Historikk. Dette er ditt, og neste eiers sikkerhet om at bilen har blitt ivaretatt av kvalifisert personell gjennom hele sin levetid. Bilens servicehistorikk blir lagret av Mercedes-Benz, i tillegg til at bilen får et FSH-oblat for gjeldende år.