Full Service Historikk

Ful Service Historikk, FSH, er et bevis på at din Mercedes-Benz alltid har fulgt Mercedes serviceprogram hos autorisert Mercedes-verksted. Oblatet i høyre hjørne på frontruten forteller enkelt at bilen din bare har blitt behandlet av spesialister.

19. NOVEMBER 2020
19.11.202008:27 Andreas Moen Rottem

Slett ikke alle kvalifiserer til dette oblatet

Det er mange som mener at de kan Mercedes-Benz. Ikke så rart, siden Mercedes-Benz har satt standarden siden 1886. Men faktum er at bare vi som jobber daglig hos et autorisert Mercedes-Benz bilverksted kan holde oss oppdaterte og spesialiserte på Mercedes-Benz. Derfor må bilen din ha hatt ALLE sine servicer hos et sertifisert Mercedes-Benz bilverksted for å kvalifisere til et Full Service Historikk-oblat fra oss.

Det lille klistremerket

Oblatet i høyre hjørne av frontruten er en enkel indikator på at din bil kun har blitt behandlet av spesialister. Det er et trygghetsmerke. Oblatet kan fjernes hvis du ikke ønsker å ha det der, det er selvfølgelig ikke påkrevd. Den fulle servicehistorikken på bilen finnes i våre, og Mercedes-Benz sine systemer. Akkurat som en komplett pasientjournal vil vi derfor også ha et bedre helhetsbilde av bilens historie, bruk og behov. FSH er et tegn på bilens livskvalitet og verdi.