Mercedes Benz SLC

Mercedes Benz SLC – angir takten

Byens puls later til å sette opp farten. Luften vibrerer av forventninger om uttrykksfull design, maksimale ytelser og en heftig motorlyd. Alt er lagt til rette for intensive kjøreopplevelser. Både på rette strekninger og i svinger, uansett om taket er åpent eller lukket. Det ypperste er tilbake.

SLC har en silhuett som er muskuløs og dynamisk, uansett om taket er åpent eller lukket. Det optiske tyngdepunktet ligger langt bak og leder blikket mot den kraftfulle hekken, som avrundes med LED-baklykter og den markante hekkstøtfangeren med integrerte forkrommede enderør.

SLC gir deg den unike kjøregleden i en roadster, samtidig som den har coupeens praktiske løsninger og høye støykomfort. Du trenger kun å trykke på en knapp for å åpne eller lukke det elektrohydrauliske variotaket på under 20 sekunder. Du kan åpne og lukke taket i en hastighet på inntil 40 km/t – prosessen må imidlertid startes ved mindre enn 5 km/t. Det er opp til deg å velge den takvarianten du ønsker.
Panorama-variotaket er tilleggsutstyr og gir tilnærmet fri sikt oppover også når det er lukket, og gjør at kupeen virker lysere og større. I forbindelse med MAGIC SKY CONTROL kan du trykke på en knapp for å få open air-følelsen. Dette glasstaket endrer lynraskt hvor mye lys og varme som skal slippes inn. I mørk tilstand reduserer taket oppvarmingen av kupeen betydelig.

Den automatiske bagasjeromsdeleren er en spennende innovasjon i SLC. Den utløses med takbryteren i midtkonsollen. Den automatiske bagasjeromsdeleren gjør det enda enklere å betjene variotaket. Er deleren i øverste posisjon (slik at bagasjeromsvolumet blir større), går den automatisk til nedre posisjon når taket åpnes.

Eksteriør
Kult-roadsteren understreker sitt sportslige nærvær. Nye generasjon SLC viser seg som en fullblods roadster med langt panser, tilbakelent kupé og kort hekk.
Fronten er maskulin og sportslig og gir nye generasjon SLC et kraftfullt inntrykk, også når den står i ro. Dette inntrykket forsterkes ytterligere av den moderne lysteknikken og LED Intelligent Light System.
Hekken defineres av kraftfulle proporsjoner med muskuløse skjermer. Den bakre støtfangeren med sort diffusor og integrerte enderør gir et tydelig signal om det kjøredynamiske potensialet til nye generasjon SLC.

Interiør
De elegante detaljene omfatter blant annet forkrommede betjeningselementer i forbindelse med Memory-pakken eller hovedenheten med smale sølvfargede dekorelementer mellom knappene.
Midtkonsollen er grensesnittet mellom føreren og bilen. I tillegg til dens rent tekniske funksjon, har den en eksklusiv utforming av betjeningselementene som setter et flott preg på kupeen.
Også den nye generasjonen sportsratt med perforering i gripeområdet (standard) og DIRECT SELECT-girvelgeren med SLC-preging i forbindelse med 9G-TRONIC understreker den sportslige og elegante atmosfæren. Sportssetene (standard) i spennende design og nye farger er utseende- og komfortmessige høydepunkter.