Mercedes Benz GLS-Klasse

Mercedes Benz GLS-klasse – et imponerende nærvær

Det finnes noen få mennesker som evner å dominere enhver situasjon kun med sitt blotte nærvær. Og det finnes nye Mercedes-Benz GLS. Den trekker alles øyne mot seg fra første øyeblikk. Fronten med powerdomes gir et energisk inntrykk, mens den markante silhuetten strutter av selvtillit. Den kraftfulle hekken avrunder det hele.

Målene blir ikke færre, selv etter år med fremgang og erfaringer. Men veien blir mer fristende. Mer suveren. Tryggere. Alt føles lettere når du er på vei i nye GLS, en S-Klasse SUV. Kjøregleden er rolig og behersket, på en måte du aldri har opplevd før. Og krefter er det nok av, til enhver tid.

Pris som varebil inkl. levering fra kr  907 900,-

Eksteriør
Eksteriøret til Mercedes-Benz GLS understreker bilens eleganse og klasse. Den moderne designen har klare og harmoniske trekk, samtidig som den fremhever bilens kraftfulle linjer.
Fremfor alt fronten på Mercedes-Benz GLS utstråler et tydelig nærvær. Dette skyldes kraftige støtfangere med gitterstruktur, en SUV-typisk beskyttelsesplate på undersiden samt panser med kraftfulle powerdomes. Den høyreiste radiatorkledningen med midtplassert Mercedes-stjerne og to plastisk formede lameller understreker bilens SUV-karakter og høye kvalitet.

Nye muligheter for individualisering, for eksempel store AMG lettmetallfelger med brede skjermer, tilfører GLS også et preg av eksklusiv dynamikk. Kromdekorelementer over sidevinduene, på de øvre dørkledningene og på sideskjørtene fremhever det elegante formspråket.
Hekken til GLS er særdeles unik. For eksempel baklyktedesignen som er helt uten sidestykke. Støtfanger med ny underdel viderefører den spenstige designen.

Interiør
Fargekonseptet til Mercedes-Benz GLS omfatter utstyrsfargene ingefærbeige, krystallgrå, espressobrun, sadelbrun, perlesort og sort og understreker sammen med lekre detaljer det luksuriøse helhetsinntrykket som kupeen gir.
Smale rammer i sølvkrom rundt det store mediedisplayet, knappene på multifunksjonsrattet og betjeningselementene for setejustering i dørene vitner også om den høye kvaliteten. AMG dekorelementer (tilleggsutstyr) i karbon / sort klaverlakk og dekorelementer i sort klaverlakk gir et tidsriktig uttrykk.

Med elementer fra AMG Line interiør eller Line EXCLUSIVE interiør kan du dessuten sette et enda mer sportslig eller luksuriøst preg på kupeen til Mercedes-Benz GLS.

GLS er makeløs når det gjelder komfort. Takket være et bredt utvalg av standard- og tilleggsutstyr er SUV-en rolig og behersket i alle situasjoner, både på veien og i terrenget.
I GLS kan du føle deg trygg. Flere tiår med erfaringer fra Mercedes-Benz er samlet i en rekke assistansesystemer som gjenkjenner komplekse situasjoner og som assisterer deg både under kjøring og i farlige situasjoner.