Mercedes Benz CLS

Et ikon gjenoppstår i ny drakt

CLS har skrevet designhistorie, og nå gjør den det igjen. Det nyeste kapittelet begynner med et fremoverlent frontparti, smale frontlykter og en sporty grill.
Du kjenner at pulsen øker ved første blikk.Du er som fengslet av de harmoniske linjene og den ikonaktige designen. Bilens unike utseende fascinerer fra første øyeblikk, og du er solgt.

Eksteriør – rendyrket og harmonisk design

Den selvsikre fronten med det utfordrende blikket stråler en fascinerende dynamikk, ikke minst takket være grillens konturer som minner om legendariske løpsbiler. Du lar deg imponere over den perfekte linjeføringen til CLS. Den høye og stramme skulderlinjen og de lave sidevinduene. De todelte baklyktene og de brede, sportslige skuldrene. CLS gjøre uutslettelig inntrykk på deg.

 Interiør – helhetlig eleganse

Det første inntrykket. Mykt skinn, elegant tredekor og en tilsynelatende frittstående widescreen-førerplass bak glass. Alt kjennes riktig ut. Du slapper av, samtidig som du nyter atmosfæren med alle sanser. Den nye ENERGIZING komfortstyring gir deg nye krefter og øker konsentrasjonen din.

Nyt ENERGIZING komfortstyring