Informasjonskapsler (cookies)

Star Autoco bruker informasjonskapsler for å følge opp de besøkendes ønsker og være i stand til å utforme nettsidene mest mulig i pakt med dette. Informasjonskapsler er små datafiler som blir lagret på harddisken din. Dette gjør det lettere for deg å navigere og øker nettstedets brukervennlighet. Informasjonskapsler gjør det også lettere for oss å finne fram til de mest populære delene av vårt internett-tilbud. I neste omgang kan vi så tilpasse innholdet på våre nettsider til dine ønsker og dermed gi deg et bedre tilbud. Informasjonskapsler kan også brukes for å finne ut om din datamaskin allerede har vært i kontakt med våre nettsider. Informasjonskapselen blir bare identifisert på din datamaskin. Personopplysninger kan imidlertid lagres i informasjonskapselen, for eksempel dersom du – for å slippe å oppgi brukernavn og passord hver gang.- har gitt ditt samtykke til å forenkle en beskyttet internettilgang.

Du kan også bruke nettstedet vårt uten informasjonskapsler. De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler. Du kan forhindre at informasjonskapsler lagres på harddisken din ved å velge *ikke godta informasjonskapsler* i nettleserinnstillingene. Dette er nærmere beskrevet i veiledningen til nettleserprodusenten. Du kan når som helst slette informasjonskapsler som er lagret på datamaskinen din. Dersom du ikke godtar informasjonskapsler, kan det imidlertid føre til funksjonsbegrensninger i tilbudene våre.

Dersom du ikke vil at Star Autoco skal samle inn og analysere informasjon om besøket ditt, kan du når som helst reservere deg mot dette (Opt-Out).
Til den tekniske gjennomføringen laster du ned en reservasjonskapsel (Opt-Out Cookie) i nettleseren din. Den har kun til formål å tilkjennegi at du reserverer deg mot informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at reservasjonskapselen av tekniske grunner bare gjelder for den nettleseren hvor den ble lastet ned. Dersom du sletter informasjonskapslene eller bruker en annen nettleser eller en annen sluttenhet, må du reservere deg på nytt.

Star Autoco

  • © 2013 Star Autoco